Triangelformation...

Som vi ser konsoliderade OMXS30 mest igår och bildade en triangelformation. Jag tror vi får se ett utbrott nedåt ur denna formation idag. De längre trenderna är fortfarande fallande och trots ett stigande 5 dagars glidande medelvärde bryter vi mer troligt ned idag. USA gick inget vidare igår och asien har haft en blandad utveckling samtidigt som USA-futures är nedåt. 795-punkters nivån kan agera stöd vid ett första test. Men letar sig index ned dit tror jag på fortsättning nedåt. Många är då i en mycket dålig position från fredagsrallyt.


"Failed move" vid utbrottet nedåt i triangeln och som så ofta blir rörelsen då mycket snabb i andra riktningen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är du inte orolig för att det kan komma en rejäl uppstuds när väl USA enat sig för hur "bailout-paketet" skall se ut och det tillkännages marknaden? Förutsatt såklart att marknaden mottar det bra..

Eller vilken inställning har du till detta? Man skulle ju kunna tänka sig att det enbart kan komma att fungera som ett större tillfälle att sälja av tillgångar, men är det verkligen ett troligt scenario?? Kan det inte snarare bli så att vi under en period får stigande börser och att det därför nu kan vara befogat att stå utanför börsen eller byta fot ett tag??

2008-09-25 @ 09:48:15
Postat av: TT

Självklart är jag medveten om att det är ett tänkbart scenario. Men om du kollar tillbaka så har bailouten av Fannie o Freddie, uppköpet av AIG och det redan inprisade sparpaketet i fredags tappat sina uppgångar. Trenden håller alltså i sig. Men självklart är räddningspaketet en katalysator som kan få börsen att stiga ett tag.

2008-09-25 @ 10:54:20
URL: http://ttrading.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0