Statistik

Före 14.30
Index håller sig över 830. Sysselsättningsstatistiken kommer snart ut. Förväntningarna ligger på -75000 jobb vilket är som vanligt extremt lågt ställt. Jag förväntar mig att index kommer göra ett rally. Frågan är bara hur långt köparna vågar ta index. Skulle statistiken komma in sämre är det bara att sitta kvar på sina korta positioner och mysa. Men ett brott under 830 är för mycket att hoppas på.
Efter 14.30
Det är bara att hänga kvar på de korta positioner ni har i marknaden. Statistiken kom in sämre än väntat och Futures faller tungt. Vid sådana här extrema fall existerar inga stödnivåer. Det är panik hos alla de som trodde dom hittade botten för ett par dagar sedan och var överlyckliga för ett uppreviderat BNP. Sådana som belånat sina portföljer tvingas dessutom sälja av och det ökar bara på panikutförsäljningen.Detta fall kommer ta mycket lång tid att läka och fortsättning nedåt mot nya årslägsta är att förvänta. 830 försvaras nu men det är troligen mest lite blankare som säkrar positioner.

Har börjat smyga mig in långt i olja igen. Ett ras på aktiemarknaden kan få investerare att börja tanka olja. Vilket i sin tur kan få blankare att täcka sina positioner. Mycket skeptisk till att oljan skulle falla under 100 dollar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0