Ny låg?

Nu närmar sig index snabbt gårdagens årslägsta. En stängning under denna nivå idag lär sätta ordentlig fart på börsen nedåt. Rädslan och paniken kommer allt närmare.


Något senare... Index bröt snabbt ned under den tidigare lowen. Index ser nu ut att finna motstånd vid denna nivå runt 795 punkter. Stängning under är verkligen negativt och allt talar för fortsättning nedåt.. Så mycket hjälpte FED:s räddning av AIG.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!



Din träffsäkerhet och analytiska förmåga är suverän! Inte svängt en tum om denna nedgång när alla andra sa vi skulle upp. Ser du några möjliga bottennivåer framför dig eller är det bara "följa trenden" som gäller??

2008-09-17 @ 21:13:25
Postat av: TT

Det är totalt meningslöst att försöka säga när vi bottnar.. Vi kan fortsätta ned ett par år till. Inget marknadsklimat är det andra likt. Många tyckte det var köpläge i juli för det var en "normal" tillbaka gång vid en recession. Detta är ingen vanlig recession. Lehman Brothers har tidigare klarat av väldigt många recessioner utan att gå i konkurs.. Det säger väl en del om vad för kris vi är i idag.

2008-09-18 @ 09:20:44
URL: http://ttrading.blogg.se/
Postat av: H

Bra jobbat! Har besökt TTrading s.g.s. dagligen i 1 år. Mycket tillfredställande att få bekräftat det man själv tror på + att få nya insikter om läget. Enligt en strategi som jag tillämpar och har visat sig mycket träffsäker de senaste 20 åren borde en botten inträffa om ca 1 år, därefter ca 6 månaders konsolidering. Då, om ca 1,5 år ser det ut att bära uppåt, om det är tillfälligt eller början på en ny uppgång får tiden utvisa.

2008-09-18 @ 19:06:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0