Index känns "tungt"...

Index har nu tagit sig upp till den nivå på 850 punkter som jag trodde skulle agera motstånd. Index känns något "tungt" så det är inte omöjligt att vi fortsätter ned härifrån. Skulle index orka trycka på lite till kommer vi snart upp till det fallande 5 dgm som också kan agera motstånd.


Som vanligt i en "bear market" blir man förvånad över de rallyn som kommer när blankare blir pressade. Utan någon märkbar voylm stiger aktierna långt och längre än vad man tror. Vad detta talar för är mest att säljarna stiger undan efter ett par dagars nedgångar.
Det ska nu bli skönt med helg och låta de alltid så positiva jenkarna avsluta veckan på sitt vanliga totalt idiotiska vis. =)  Låt den sista amerikanken ta med sig flaggan när landet kollapsar! En aning bitter =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Känns snarare mkt starkt nu och frågan är om nedgången vi förmodade bara var falska signaler??

2008-08-22 @ 16:36:40
Postat av: Anonym

Vad tror du om björn borg, är det en stor rekyl vi ser idag efter nergången som varit tidigare under veckan eller är det det klassiska 1-2-3-mönstret som vi kan ha skådat. Botten följt av ett test av den nya bottnen för att sedan påbörja en ny trend???

2008-08-22 @ 16:58:06
Postat av: TT

Jag tycker alla borde ge upp dessa gamla kursrusare.. De hade sitt rally under förra uppgången. Det kommer ta år innan de får en stabil och bra upptrend igen =)



(förlåt nu var jag hård men alla mailar o frågar om dessa aktier och det är min syn på saken) =)

2008-08-22 @ 17:14:43
URL: http://ttrading.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack!

2008-08-22 @ 19:29:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0