Elux...

Som vi ser i Electrolux och i ett flertal andra aktier finns det nu en mycket hög skara köpare som ligger risigt till. Om vi kollar in marknasnivåerna för de senaste 5 dagarna var det högst köptryck över 84kr. Vilket betyder att majoriteten av köpare de 5 senaste dagarna nu har positioner som ligger minus när aktien handlades till 83.75 precis. Det är en markant volym och när nu index bryter ned genom stödlinje som jag tidigare poängterade finns det risk att dessa köpare nu hoppar av tåget. Fel uttryckt så är det ingen risk utan snarare en chans om man är bekant med blankningar. Men man bör samtidigt vara medveten om att ser köparna en möjlighet att ta tillbaka kommandot är dom inte sena med att göra det. Varför man alltid ska tillämpa stop loss.

Endast ett exempel på hur man kan funadera över marknadsrörelserna. Man ska alltid göra sina egna analyser. Gör man det vet man när något går fel och det är tid att kasta in handduken..


Och så här slutade det... Elux bröt ned under kraftig volym. Nu är alla de som köpte över 84kr i en klar förlust position och jag förväntar mig fortsatt nedsida imorgon.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu när vi brutit stödlinjen efter att köparna ändå haft en stark period, ser du ett scenario där vi återigen inom kort testar stödet (vilket nu är ett motstånd då) eller är det raka vägen ner ett tag?

2008-08-13 @ 16:56:13
Postat av: TT

Vi kommer säkert få se ett bildande av en lägre high... Alltså kommer säkert köparna försöka sig på ett nytt försök. Vilket jag inte tror blir långvarigt...Det är aldrig raka vägen ned =)

2008-08-13 @ 18:05:24
URL: http://ttrading.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0