Öppning 11/9(9/11)

Det är överlag stigande kurser på stockholmsbörsen denna tisdags morgon.  Ericsson går starkt upp med över 2%. Förutom Ericsson så går verkstad bra efter kraftiga fall igår. Kraftiga fall i Kina under sista handelstimmen. Det var inflationsspöket som slog till och fick kurserna att sjunka. Annars är det en ganska lugn uppgång med ganska låg volym. Värt att hålla koll på idag är handelsbalansen ifrån USA som kommer ut 14.30. Sedan vid 17.00 börjar Ben Bernanke tala i Berlin om globala obalanser. Detta kan självklart få marknadspåverkan sista minuterna av handelsdagen. 
Om man vill ha info om konsensus för ekonomiska rapporter så är  www.barrons.com en mycket bra sida. Där står en del historik och annat. Det ligger under Tools&Research>>Economic Calender.  

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tja
Lägg gärna in lite egna funderingar och tyck till om marknadsrapporter och uttalanden på förhand, dvs. vad du tror att Usas handelsbalans skall visa sig.

2007-09-11 @ 10:31:14
Postat av: Allysson

Noterar att bloggen inte nämner någonting om DQEs kvartalsrapport den 7:e september? Fundamentbolagets rapport borde rimligtvis ha skapat vissa rubriker!

2007-09-11 @ 11:15:29
Postat av: TT

Vad jag har för uppfattning om USAs handelsbalans saknar helt betydelse. Vad jag som trader studerar är hur marknaden tar emot siffrorna inte hur dom kommer in. Man kan ha en uppfattning. Men den saknar totalt betydelse då marknaden har sin egna uppfattning. Man gör inte pengar på att spekulera i hur ekonomiska rapport ska komma in. Man tjänar pengarna på att reagera på hur marknaden behandlar siffrorna.

2007-09-11 @ 12:48:19
URL: http://ttrading.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0