Måndag morgon17/9

Måndag morgon. En hel vecka med nya kurssvängningar och mycket nyheter. Veckan kommer troligtvis börja mycket lugn och avvaktande. Precis som den slutade i USA i fredags. All fokus ligger på FED:s räntebeslut som kommer ut tisdag kväll kl 20.15. De flesta har prisat in en sänkning på 0.25% punkter men det finns de som tror på 0.5% punkter. Jag tror uppsidan är mycket begränsad och det är störst risk för fall. Sänkningen är redan inprisad. Så mest troligt är att det blir ett lättnads rally för att sedan återgå till den negativa trenden.
Futures för USA är tidigt denna morgon ned något. Asien uppvisade inte några större kursrörelser. Så kommer det nog fortsätta på stockholmsbörsen också. Macrostatistik att ha koll på idag är Empire manufacturing index för september som kommer 14.30. Konsensus ligger lite olika men mellan 18-20 är förväntningarna på. Förgående månad låg indexet på 25.1.


Kommentarer
Postat av: Allysson

Det verkar ju gå käpprätt åt helvete idag...

2007-09-17 @ 11:55:28
Postat av: moltas

Inte alls käpprätt :) Men tyvärr så blir det nog inte samma berg& dalbana på andra sidan atlanten, sverige verkar stå i en klass för sig själva..

2007-09-17 @ 14:17:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0