12/7 torsdag

Carnegie traden gick bra tog vinst igår eftermiddag. Reversade positionen till en blankning direkt efter. Ser ut som om den format en bearflagg och den stötte å hårt motstånd som den inte lyckades tränga igenom då resulterar det oftast i ett fall istället.  Aktien faller i bra stadig takt än så länge bör intensifieras snart.

Skanska blankningen stängde jag efter att det varit nere och vänt och uppvisat styrka. Plus minus noll stängde jag denna position till onödigt att ta större risk.

Atlas ser relativt svag ut. Tror folk börjar bli mer skeptiska till hur deras rapport kommer komma in på måndag.
USA styrkade upp igår efter att varit nere. Tog inte igen tisdagens fall så det kan nog fortsätta ned idag istället. Inget företag som presterat bra rapporter än men det har inte varit så många som kommit ut med sina rapporter än. Sony-Ericsson kom ut med rapport i natt. Var en besvikelse då marginalerna var för små per telefon. Ericsson öppnade ned till en början såg ut till att släppa rejält men styrkade senare upp sig och ligger nu runt 11 på plus. Helt ofattbart vad alla är överdrivt positiva! Motorola gick ut och vinstvarnade i natt. Kan verkligen inte finnas något positivt att handla upp börsen på. Men det intressanta är att de försöker ändå. Dollarn fortsätter att falla vilket kommer synas på resultatet i stort sett alla stora företag på börsen. Helt ärligt undrar jag vad fan dom håller på med? Snart inser nog dom flesta att detta är ohållbart och då kommer det bära av nedåt ordentligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0